Összeborult a Samsung és a Starbucks

Nem tudtuk, hogy szükségünk van rá, de ha esetleg valaki erre vágyik, már kaphat Starbucks ihletésű tokokat a Samsung telefonjához, vagy fülhallgatójához. 

A Samsung nevét hallva kapásból eltérő dolgok juthatnak az emberek eszébe. Tévék, telefonok, fülhallgatók, ilyen-olyan egyéb kütyük. A Starbucks esetében azonban nincs ilyen, hiszen az első, és egyetlen, ami azonnal felötlik az elménkben: kávé! Nos, mostantól kezdve a Samsung is bír olyan termékkel, ami a kávét idézheti, tekintve, hogy a kávézó logójával ellátott telefonos kiegészítőket ad ki. Ezek június 28-tól kaphatóak, de egyelőre senki ne rohanjon a boltba, mert jelenleg csupán Dél-Koreában forgalmazzák. Azt pedig a gyártó még nem közölte, hogy ez meddig marad így, vagy egyáltalán elhagyják-e az ország határait a Starbucks-os termékei.


Kép: BR Atsit – All Things IT

Az együttműködés a Galaxy S22, S22 Plus, S22 Ultra és Galaxy Buds 2 modellekhez készült tokokat foglalja magában. A tokcsalád értelemszerűen a kávézóláncból merít ihletet, beleértve a Starbucks jellegzetes zöld kötényeit, vagy a kedvenc csésze kávénkban található latte artot. Még olyan telefontok is van, amely úgy néz ki, mint egy Starbucks blokk. A két új Galaxy Buds tok között van egy erdőzöld, amely a Starbucks logóját villantja fel, és egy olyan, amely egy bögrére hasonlít, benne egy latte art szívvel. A tokok a Galaxy Buds 2, Galaxy Buds Pro és Galaxy Buds Live készülékekkel kompatibilisek. Hozzá kell tenni, nem ez az együttműködés az első, amelyben a Samsung részt vesz egy másik brand oldalán. Az áprilisi Galaxy Z Flip 3 bemutatója alkalmából a Pokemonnal együttműködve Pikachu és Poke ball témájú kiegészítőket adott ki.

[sc name=”facebook” ][/sc]

 

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?