Karaoke módot tesztel a Spotify

Új, ötletes funkcióval erősít a Spotify: a karaoke üzemmóddal nem csak a bulikat, összejöveteleket dobhatod fel, de arról is visszajelzést kaphatsz, hogy milyen volt a teljesítményed. 

A Spotify igyekszik minél több újdonsággal és jópofa megoldással a felhasználók kedvében járni, és most egy újabb izgalmas funkció érkezett, amellyel a felhasználóknak immár arra is lehetőségük van, hogy karaokézzanak a zenei streamingplatform segítségével. A karaoke mód állítólag a Dalszöveg fülnél, a jobb felső sarokban az Ének gombra nyomva érhető el.


A dolog érdekessége, hogy a rendszer értékeli is az előadásunkat, bár azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi alapján teszi mindezt – írja a New York Post. A karaoke funkciót hivatalosan még nem jelentette be a vállat, de néhány felhasználónál már elérhető, így egy frissítést követően érdemes ellenőriznünk, hogy mi is a szerencsések között vagyunk-e.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?