Alaposan leteszteli az összehajtható mobiljait a Samsung

Megmutatta a Samsung, hogy milyen szigorú teszteken megy át a Galaxy Z Fold 4 és Galaxy Z Flip 4. 

A Samsung Galaxy Z Fold 4 és a Galaxy Z Flip 4 nevükből sejthetően már negyedik-generációs összehajtható modellek, de még mindig sok ember aggódik, hogy vajon mennyire strapabíróak ezek a méregdrága készülékek. A Samsung ezért most kiadott egy videót arról, hogy milyen teszteket hajt végre a készülékeken.


A rövidke klipből kiderül, hogy milyen behatásokat kell elviselniük a készülékeknek, ebbe többek között a vízállóság tesztje is beletartozik.

A Samsung közleménye szerint kulcsszerepet kapott a megbízhatóság, és épp ezért gondoskodnak róla, hogy a mindennapos behatásoknak ellenálljanak a mobilok, és eleget tegyenek a felhasználók igényeinek. Egyébként minden teszt automatizált, bár ez ilyen szinten már nem meglepő. A hajtogatás mellett a képernyőt, az S Tollat, a Samsung Payt, az érintést, közelségérzékelőt és vezeték nélküli töltést is tesztelik, na és persze minden szögből fújják a mobilokra a vizet is.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Samsung

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?