Kerék is kellett a Sony hatalmas hangszórójára

Fényjátékkal felturbózott partigépnek is jó a Sony hatalmas hangszórója, amely akkora, hogy kerék is kellett alá. 

A Sony piacra dobta az SRS-XV900 névre keresztelt, egészen hatalmas, vezeték nélküli hangszóróját. Ez a cég szerint az eddigi legerősebb és leghangosabb X szériás hangszóró, amit vezeték nélküli partira terveztek. Éppen ezért dugig van csatlakozókkal, erővel és LED-fényekkel, na és persze akkuval.


A többirányú, minden oldalról szóló hangot mély, erőteljes basszus egészíti ki, van Bluetooth, USB, Party Connect funkció 100 párosított hangszóróhoz – utóbbinál a fények és a hang is szinkronban marad, ez nagyobb eseményeknél lehet ideális. Optikai csatlakozón tévére is köthető a termék, ami a Sony szerint ideális filmezéshez is.

A Sony szerint egy töltéssel 25 órát bír a termék, így akár több partit is elvisel egy feltöltés után. Mikrofont is lehet ráadásul rádugni, így karaoke-géppé is változhat, sőt, gitár is csatlakoztatható rá.

Így persze egészen hatalmas lett a termék, fogantyúja és kerekei is vannak a 999 angol fontba kerülő, októbertől szállítandó óriásnak.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?