Jobban szól az új Amazon Echo Dot

Több újdonság mellett jobb hangzást hozott magával az ötödik-generációs Amazon Echo Dot. 

A múlt hét vége felé egy rakás újdonságot mutatott be az Amazon, ezek között három Echo Dot is volt. A normál változatot órás Echo Dot és egy Echo Dot Kids kísérte. Alapvetően mindhárom egyforma.


Így mindháromra igaz, hogy teljesen új, egyedi meghajtót kapott, és az eddigi legjobb hangzást, tisztább audiót és jobb basszust ígér, változatlan méretek mellett.

Az extrák közé tartozik a hőmérsékletmérő szenzor, a ventilátor bekapcsolásának támogatása, az érintéseket figyelő gyorsulásmérő, továbbá van már Eero-féle mesh hálózat is, így az Echot Dotok mesh vezeték nélküli extenderként működnek a Wi-Fi-hálózatban.

Az órás változat frissített, nagy sűrűségű pontmátrixos kijelzőt kapott, ami az időjárást, naptáreseményt, lejátszott dalt, egyebeket is kiírja. Az Echo Dot Kids pedig egyedi, sárkányos vagy baglyos mintát kapott, ehhez passzoló Alexa-hanggal (ha van Kids+).

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?