Hivatalos: Készül az új The Sims játék

A Maxis hivatalosan is megerősítette, hogy készülőben a The Sims életszimulációs játék soron következő, ötödik része.

A The Sims 4 még nyolc évvel ezelőtt, 2014-ben jelent meg, így időszerű volt, hogy az EA és a Maxis szót ejtsen végre a folytatásról. Erre végül a napokban megrendezett Behind The Sims Summit nevű eseményen került sor, ahol Lyndsay Pearson, a játékfranchise alelnöke bejelentette, hogy már folyamatban van a következő rész fejlesztése, amely egy ideig Project Rene kódnéven fog futni.


Bár a Maxis a fejlesztési ciklus nagyon korai szakászban jár, megosztottak néhány képernyőfotót, amelyek arra utalnak, hogy a következő alapjátékban minden korábbinál nagyobb részletességgel tudják majd a játékosok testre szabni a bútoraikat. Pearson továbbá azt is kihangsúlyozta, hogy a platform még rugalmasabb és átjárhatóbb lesz, egyéni és közös játékra is lesz lehetőség, és az eszközök között is nagy lesz az átjárhatóság (vagyis monitoron és mobilon akár felváltva is tudjuk majd vezérelni a simseket).

A bejelentéssel egyidőben a legutóbbi alapjáték, a The Sims 4 ingyenessé is vált, amit a legtöbb boltban 7-10 ezer forint környékén lehet jelenleg beszerezni. Azt azért érdemes hozzátenni, hogy az alapjátékkal nem sok mindenre megy az ember, többek között cicát és kutyát sem tud tartani, ahhoz ugyanis a Cats & Dogs című kiegészítőre van szükség.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?