S Tollal turbózná fel a jövőnek tartott összehajtható mobilokat a Samsung

A jelentések szerint a jövőben nem olcsó mobilokra, hanem nyereséges összehajtható mobilokra építene a Samsung, azokba pedig S Tollat is tenne. 

Az utóbbi napok jelentései alapján a Samsung nem annyira a mennyiségre és az olcsóbb mobilokra, hanem a nagyobb nyereséget hozó, összehajtható mobilokra koncentrálna a jövő évben. Azt is beszélik továbbá, hogy olyan összehajtható mobilokat akarnak, amelyekben S Toll is van.


A Galaxy Z Fold 4 ugyan támogatja az S Tollat, de nincs benne, ellenben a Galaxy S22 Ultrával. Állítólag a beépített S Tollal szeretné népszerűbbé tenni az összehajtható modelleket a gyártó.

Ezt már idén meglépték volna a hírek szerint, de csúcskamerát is akartak, úgy, hogy a készülék ne legyen túl nehéz és vastag. A következő Galaxy Z Fold ugyanakkor jobb kamerákat, S Tollat, könnyebb és laposabb dizájnt is kaphat, állítólag szeretnék átlépni az eddigi korlátokat. A kijelző sem lesz olyan gyűrött már a hajtogatós résznél, továbbá több szoftvert készítenek fel a 4:3 képarányra.

A Samsung az összehajtható mobilok piacának éves 80 százalékos átlagos növekedésére számít 2025-ig, továbbá arra készül, hogy az Apple 2024-ben hoz egy összehajtható tabletet. Dél-Koreában pedig egyre több 20-30 éves vált állítólag iPhone-ról összehajtható Samsungra.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Tom’s Guide

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?