Közeledik a Motorola 5G-s nagyágyúja

Immáron hivatalos: a Moto X40 lesz a Motorola első csúcsmobilja, amibe már Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 5G-képes chip kerül. 

A Motorola több kedvcsinálót is közzétett már a Moto X40-ről, amire eddig Moto Edge X40-ként vártak a szivárogtatók. Gyakorlatilag hivatalos az új név, és az is, hogy ez lesz a Motorola első olyan mobilja, amelybe a Qualcomm következő 5G-s top lapkája, a Snapdragon 8 Gen 2 kerül.


A tavalyi ilyen modell még 2021-ben megjelent, igaz, csak Kínában. Feltehetően hasonló lesz a helyzet most is, a Lenovo tulajdonában lévő márka is több hónappal követi a kínai megjelenést a globális piacon.

Dizájnban egyébként újításokat és iPhone-szerű kameraszigetet lehet várni, de persze nem marad riválisok nélkül az új csúcs-Motorola, hiszen a Xiaomi, Oppo, OnePlus, Honor is készülődnek a kínai gyártók közül.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?