Jön a világ legolcsóbb OLED monitora!

A Dough Spectrum a tulajdonságai alapján nem is tűnik rossznak ráadásul.

Egyre több az OLED kijelzős monitor, ami jó. Az viszont nem, hogy ezek jellemzően még mindig igen drágák. Hiába kisebbek, mint egy tv, az áruk félmillió forint környékén kezdődik, a határ pedig a csillagos ég.dough spectrum


De a jelek szerint itt is fordul már a szél… A Dough nevű cég ugyanis bejelentette, hogy előrukkol a Spectrum nevű OLED monitorával, amely 650 dolláros, tehát mintegy negyedmillió forintos áron rendelhető elő.

Ezért a pénzért cserébe az ember egy 27 hüvelykes, LG Display OLED panellel ellátott terméket kap. A panel QHD felbontású, azaz 2560 x 1440 képpontos, a maximális képfrissítési frekenciája 240 Hz, és a FreeSync támogatása is megoldott. A maximális fényereje eléri a 400 cd/m2 értéket, és a készülék biztosítja a HDR anyagok visszaadását is.
Vannak benne hangszórók is, és mindent összevetve elmondhatjuk, hogy ez már végre a jó irány! Az OLED technológia szuper, de amíg halálos áron adják, addig csak a gazdagok kiváltsága marad. A  Dough Spectrum, és a hasonló termékek viszont változtathatnak ezen.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?