A világ legdizájnosabb hűtői jönnek!

Mickey egérék, plusz egy csomó művészi grafika bukkanhat fel az új Samsung Bespoke hűtőkön.

A háztartási gépek sokáig voltak unalmas egyen külsejűek, azonban ezek az idők már rég elmúltak. Itt is egymásra licitálnak a nagy cégek, hogy minél dizájnosabb, menőbb megjelenésű masinákkal rukkolhassanak elő.samsung bespoke


A Samsung is aktív résztvevője ennek a versenynek, a vállalat ugyanis a Bespoke családba tartozó gépeivel már egy ideje próbálkozik új utakat nyitni a dizájn területén (is). A konszern 2023-ra pedig szintet lépett, hiszen a világ legnagyobb, legfontosabb technológiai szakvásárán jó pár totál egyedi külsejű hűtőről rántotta le a leplet.
Az új Samsung Bespoke hűtőszekrények sajátossága, hogy az előlapjuk viszonylag egyszerűen cserélhető, így a felhasználók minden korábbinál nagyobb szabadsággal rendelkeznek a téren, hogy hogyan is nézzen ki a konyhájukat uraló nagyháztartási gép.

Nekünk egyértelműen ez a Mickey – Minnie egeres masina tetszett, de a többi is bivalyul néz ki. Nagyon jó lenne, ha a többi cég is felvenné a kesztyűt, mert egy jó kis verseny sokat dobhatna a konyhák megjelenésén!

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?