Szemüveg nélküli 3D tablettel robbant egy kínai cég

A ZTE Nubia Pad 3D táblagépe úgy kreál térhatású látványt, hogy ahhoz nincs szükség semmilyen kiegészítőre.

A 3D megjelenítés egyszer már megbukott, amikor az emberek letépték a fejükről a szemüvegeket, és elhajították, mondván erre nincs szükségük, ehhez nincs kedvük. Azóta jó sok víz lefolyt a Dunán, és most úgy tűnik, hogy akadnak páran, akik futnának még egy kört ezzel a sztorival.ZTE Nubia Pad 3D


A ZTE döntéshozói például azt találták ki, hogy előrukkolnak egy olyan táblagéppel, amely lehetővé teszi a 3D anyagok megjelenítését, úgy, hogy ahhoz nincs szükség se aktív se passzív szemüvegre. A jelek szerint ehhez a ZTE Nubia Pad 3D nevű termék egészen egyedi eljárást használ. A beépített kamerák követik a szem mozgását, tudják, hogy hova „néz” a felhasználó, és ennek tudatában módosítják úgy a létrehozott képet, hogy az 3D hatásúnak tűnjön.

A ZTE Nubia Pad 3D a hónap végén debütál a barcelonai MWC kiállításon. Ezt követően biztos okosabbak leszünk azzal kapcsolatban is, hogy mikor és milyen áron kerülhet majd a boltokba.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?