Tabletet ad ajándékba a Honor!

De ennek sajnos feltételei vannak. Nem elég jól viselkedni, venni kell ugyanis egy Honor Magic5 Pro telkót, amellé adják. Honor tablet ajándékba!

A Honor bejelentette, hogy Magyarországon is elérhetővé teszi csúcstelefontját, a Magic5 Pro nevű terméket. De érezhették, hogy ez még önmagában kevés az üdvösséghez, hiszen jó eséllyel nem látják maguk előtt az ünneplő tömegeket, akik ennek hallatán megrohannák a boltokat, betörnék a kirakatokat, és zúdulnának a pénztárhoz, hogy vegyenek egy ilyen kínai csodatelefont.honor tablet


Legalábbis erre utal, hogy egy bivaly akciót hirdettek. Ha valaki az eMAG-on keresztül rendeli meg ezt a modellt, akkor hozzávágnak egy  Honor tablet masinát, ingyen. Ajándékba! Ez egészen pontosan egy Honor Pad 8 típusú készülék, amely 12 hüvelykes kijelzővel bír, és a gyártó szerint „magával ragadó képi világot és hangot kínál”. Ez utóbbiról azért nem vagyunk maximálisan meggyőződve, ismerve, hogy ezek a masinák általában milyen hangminőséget produkálnak.

De hát mindegy, ajándék tabletnek ne nézzük a fogát! Viszont azt nem hallgathatjuk el, hogy maga a termék, ami mellé ingyen adják, nem lesz olcsó mulatság. A Honor Magic5 Pro ugyanis 530 000 forintba kerül….

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?