Egyelőre nem tudni pontosan, mi történt, de igen valószínű, hogy Elon Musk agyonhájpolt pickupja, a Tesla Cybertruck egyszerűen elakadt a sárban. 

A világ egyik leggazdagabb embere, Elon Musk még 2019 nagy sajtóvisszhang mellett mutatta be a Cybertruck névre keresztelt formabontó járművet, amely az eredeti tervek szerint 2021-ben került volna forgalomba. Habár már 2023-at írunk, a kocsi még mindig nem került sorozatgyártásba, ráadásul januárban újabb csúszásról adott hírt a gyártó.

Mindezek fényében meglehetősen kínos, hogy sasszemű bámészkodók nemrégiben egy elakadt Cybertruckot kaphattak lencsevégre, amely nagyon úgy tűnt, nem boldogul a tereppel. Az Electrek jelentése szerint a pórul járt járműre a texasi Corpus Christi mellett figyeltek fel, ahol a cég hétfőn ünnepelte új lítiumfinomító üzemének megnyitását.

Hogy mi is történt pontosan, nem tudni, ám a dolgozók gyűrűjében minden kétséget kizáróan Elon Musk futurisztikus csodajárványának egyik prototípusa látható.

Az eddig bemutatott prototípust meglehetősen sok kritika érte, többen a dizájnnal sem voltak elégedettek, mondván úgy néz ki az autó, mintha egy gagyi ’80-as évekbeli sci-fiből szalajtották volna. Azzal talán nem árulunk el nagy titkot, hogy a Tesla-autó meglehetősen drága mulatság lesz – drágább is mint előzetesen gondoltuk –, ugyanis Elon Musk tavaly augusztusban, a Tesla éves részvényesi közgyűlésén arról beszélt, hogy nem fogják tudni tartani a Cybertruck esetében kitűzött 39 900 dolláros kezdőárat – ez a mostani árfolyamon számolva is több mint 13.5 millió forint.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!