Putyin beült egy gamer székbe, hogy erőt sugározzon

Tulajdonképpen ez a cikk lehetne egy „van képünk hozzá” rovat része, és a cím pedig maga a szöveges tartalom, ugyanis valóban annyi történt, hogy Putyin elnök egy székben ül. 

Ha az elmúlt 16 hónapban az orosz elnök, Vlagyimir Putyin nevét hallottuk, akkor mindenkinek rögtön, elsőre a különleges katonai hadművelet ugrott be. Az, amelynek az egyik legutóbbi, nagy port kavart eseménye volt, hogy a Wagner-csoport fogta magát, és a harctér helyett Moszkva felé indult, hogy hangosan és érthetően kifejezze a háborúval kapcsolatos véleményét. Aztán kisvártatva meggondolta magát, és megfordult, hogy inkább a harcmező felé haladjon. Az orosz elnöknek pedig most egyik legfontosabb feladata, hogy továbbra is erőt sugározzon a népe felé. Talán ennek egyik eleme, hogy Putyin beült egy gamer székbe, méghozzá így ni:


putyin
Kép: The Verge

Az egyébként tény, hogy az orosz elnök jól megkoreografált nyilvános szereplésekkel igyekszik kiköszörülni azt a csorbát, amit Prigozsin hirtelen megindulása ejtett elnöki személyének nimbuszán. Illetve gyorsan őrizetbe vettek egy tábornokot a lázadással kapcsolatban. Az anyja biztosan egy malomtulajdonos kulák szeretője volt.

 

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?