Twitch: nem tetszik a néződ? Durr, csapd rá az ajtót!

A Twitch nemsoká egy olyan lehetőséget vezet be, amire már elég régóta várnak azok, akik nem csupán nézőként szoktak lézengeni a felületen. 

A Twitch a jövő hónapban egy frissítéssel olyan lehetőséget ad a streamerek kezébe, hogy a nem megfelelően viselkedő nézőiket letiltsák a streamek megtekintéséről. Ez pedig egy olyan lehetősége, amit elég régóta hiányolnak a felhasználók annak ellenére, hogy valamilyen szintű „büntetési” lehetőségük jelenleg is van. Ám ez csak odáig terjed, hogy a renitens illetőt elnémíthatják a chat-ben, ám ő attól függetlenül továbbra is nézheti a közvetítést. A Twitch a hét elején, a Patch Notes streamje során árulta el, hogy szeptemberben egy új beállítás lesz elérhető a streamelők számára, amely valós időben fogja kilőni az embereket a chatből és az élő streamekből.


twitch
Kép: Twitch

A kitiltott felhasználók automatikusan blokkolva lesznek a streamek megtekintésétől. Mindamellett, hogy ez egy örvendetes újítás lesz, nem szabad elfelejteni, hogy a platform továbbra is lehetővé teszi, hogy bárki fiók nélkül is nézhessen streameket. Így tehát a letiltott felhasználó simán megteheti, hogy egyszerűen kijelentkezik a szolgáltatásból, vagy egy böngésző inkognitó ablakot használva folytathatja a stream nézését. Ennek ellenére legalább a tiltás funkció hamarosan úgy fog működni, ahogyan azt elvárnánk tőle, és azért lássuk be, sokkal nehezebb kőbunkó módon streamet nézni, mint annak a chatjén ámokfutni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?