A Samsung ultramobil miniprojektora egy mikrobuszból is mozit csinál

A Samsung The Freestyle 2Gen kicsi, könnyű, jó a felbontása és bárhova lehet vele vetíteni.

Samsung The Freestyle 2gen


A Samsung 2022 év elején a CES kiállításon jelentette be váratlanul, hogy piacra dob egy hordozható, kicsi projektort. Ez volt a Samsung The Freestyle, amely igen komoly sikert aratott, és mind a mai napig sokan keresik.

A cég nyilván úgy volt vele, hogy addig kell ütni a vasat, amíg meleg, és 2023 szeptemberében a berlini IFA kiállításon lerántották a leplet a modell új változatáról. Ez a Samsung The Freestyle 2Gen névre hallgat, amely megőrizte az előd kedvelt tulajdonságait. Azaz kicsi, könnyű, és ebből fakadóan rendkívül mobilis, akár egy kisebb hátizsákban is kényelmesen elfér.

Samsung The Freestyle 2gen
Samsung The Freestyle 2gen

A reflektort idéző kialakításból fakadóan egyszerűen lehet forgatni az állványán, így egy mozdulattal beállítható, hogy függőlegesen vagy vízszintesen, esetleg ferdén vetítsen. Ebbő fakadóan egyaránt lehet vele vetíteni vászonra, falra, sátorlapra vagy a plafonra. Sőt, akár mikrobuszból vagy lakóautóból is mozit varázsolhatunk a segítségével, hiszen egy külső akkumulátorról képes üzemeltethető.

Samsung The Freestyle 2gen
Samsung miniprojektor

A felbontása Full HD, ami ilyen apró méret esetében rendben van, a fényerő pedig elég ahhoz, hogy egy sötét helyiségben élvezhető legyen a kép. A látottak alapján a képminőség megfelelő, a mozgásmegjelenítés is hibátlan. Megkapta a A Smart Edge Blending funkció, amelynek köszönehetően két második generációs Freestyle projektor egymás mellé vetítve vízszintesen 160 col, függőlegesen pedig 120 col átmérőjű képet eredményez.

Samsung The Freestyle 2Gen ár

A Samsung The Freestyle 2Gen természetesen hazánkban is a boltokba kerül valamikor. Az itthoni árát egyelőre nem lehet tudni, hogy de azt igen, hogy külföldön már előrendelhető 799 dolláros, tehát mintegy 275 000 forintos áron.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?