Ez nem távcső, nem lámpa, hanem egy pazar…., na mi?

A Samsung szerint a Freestyle minden olyan kívánalomnak megfelel, amit egy kompakt, hordozható projektortól elvárna az ember. 

A Samsung nem csak televíziókkal, monitorokkal és egy kedvező árazású telefonnal készült a CES-re, de egy hordozható projektort is bemutatott, amelyet egyértelműen a fiatalabb generáció tagjai számára terveztek. A mindössze 83 dekagrammos Freestyle bárhol működtethető projektorként, okoshangszóróként és hangulatvilágításként, a hagyományos, nagyobb méretű projektorokhoz képest pedig akár 180 fokos elforgatást is lehetővé tesz, így a képek a szoba bármelyik falára, vagy akár a plafonra is vetíthetők.


A projektor az ideális képméret eléréséhez 2,6 méterre kell elhegyezni a faltól, ebben az esetben akár 100 hüvelykes, azaz 254 centiméter átlójú képet is képes vetíteni. Ha nem áll rendelkezésünkre ekkora hely, akkor sem kell kétségbe esni, a Freestyle ugyanis nagyjából 80 centi távolságból is képes 30 hüvelykes képátlót produkálni. Az eszköz továbbá automatikusan korrigálja a ferde képeket, hogy a képernyő mindig egyenes, téglalap alakú legyen.

Ami a hangzást illeti, a projektor két passzív membrános hangszórója erőteljes, torzításmentes hangzást és mély basszust tesz lehetővé, a 360 fokos térhangzással pedig a felhasználóknak egyedülálló házimozi élményben lehet részük. A The Freestyle hordozható projektor automatikusan korrigálja a ferde képeket, hogy a képernyő mindig egyenes, téglalap alakú legyen.

https://www.youtube.com/watch?v=6lnY8oqVh3A&ab_channel=Samsung

A mini távcsőre emlékeztető projektor hangulatvilágításként is használható, továbbá a Samsung Smart TV-ken elérhető okos funkciókkal is felruházták, mint a beépített streaming szolgáltatások, valamint a képernyőtükrözési és a kivetítési funkciók, amelyek Android és iOS mobileszközökkel is kompatibilisek.

Samsung Freestyle 370 ezer forintért lesz elérhető a magyar piacon, ám arról egyelőre még nem tudni, mikor lesz kapható a hordozható szórakoztató központ.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?