Parádés lett a Samsung összehajtható mobiljainak kampánya – Videó

Júliusban mutatta be a Samsung legújabb zászlóhajós készülékeit, a kagylómobil Galaxy Z Flip5-öt és a tabletté nyitható Galaxy Z Fold5-öt. Az új mobilok kampánya pedig szerintünk olyan jól sikerült, hogy egyenesen fizetésemelést javaslunk a márka marketingcsapatának. 

Összességében a Samsung Galaxy Z Fold5 egy remek frissítése egy remek telefonnak. Sokoldalúan használható, akár egy teljes informatikai infrastruktúrát kiválthat egy monitorral és egy billentyűzettel”írtuk egy korábbi cikkünkben a Samsung Galaxy Z Fold5-ról. A Samsung összehajtható kijelzős okostelefonjai rendszerint nagy érdeklődést váltanak ki a technológia szerelmeseiből, és a legutóbbi, ötös számozású széria nem csak mi szerintünk, de a többség szerint is igencsak jól sikerült. A Samsung persze nem bízta a véletlenre, ezúttal a kampány terén is nagyon odatették magukat.


Habár az alábbi videó elbizonytalaníthatja a nézőket abban, hogy igazi vagy manipulált felvételt látnak, ez esetben nem egy utómunkálatokkal összerakott videóról van szó – ahogy az például a Maybelline felkapott szempilla-reklámja esetében is történt. A dél-koreai cég a Galaxy Z Fold5 és Galaxy Z Flip5 készülékek bemutatására 3D-s óriásplakátokkal rukkolt elő több nagyvárosban is, köztük Isztanbulban, New York Cityben és Szöulban – mutatjuk.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?