Galaxy S24 ultra: első valódi képek a telefonról

A neten olyan képek terjednek amelyek nem a Samsung Galaxy S24 Ultra vélhető kinézetét mutatja meg, hanem elvileg a valóságban mutatják meg az érkező zászlóshajót. 

Egy sokak érdeklődését magáénak tudó – még meg nem jelent – telefon a legritkább esetben ússza meg, hogy a boltba kerülése előtt ne lepleződjön le. Ha más nem, akkor minimum azok a dummy-k lebuknak, amelyeket a tokgyártók kapnak meg még a megjelenés előtt. Azok kedvéért, akiknek a „dummy” nem mond semmit: ez egy olyan valami, ami nagyon hasonlít az igazi modellre, de ezen kívül az égvilágon semmit nem tud.


galaxy s24 ultra
Kép: Phone Arena

Nagyjából úgy kell elképzelni, mint egy makettet, csak azzal többet kell szöszölni, hogy elkészüljön. A jelek szerint a Galaxy S24 Ultra sem tudott inkognitóban maradni, hiszen két kép is napvilágra került róla, bár azért egy egészséges szkepticizmus legyen bennünk, mert a fotók nem a gyártótól származnak.

galaxy s24 ultra
Kép: Phone Arena

Most azonban tételezzük fel, hogy a képeken tényleg a Samsung következő zászlóshajója van, és állapítsuk meg, hogy a korábbi pletykák nem voltak alaptalanok, miszerint a Galaxy S23 Ultra minimális ívei is eltűntek az S24-ről, átadva helyüket a teljesen lapos kijelzőnek és hátlapnak.től eltekintve a Galaxy S24 Ultra első ránézésre gyakorlatilag azonosnak tűnik elődjével.

A hátlapi kamera elrendezése és a négy képalkotó szenzor, valamint a LED-vaku elhelyezése megegyezik, az előlapon változatlanul középen van a szelfikamera, és a gombok, valamint a csatlakozók terén sincs sok említésre méltó. A képeken szereplő előszériás készülék bekapcsoltnak és működőképesnek tűnik, de sajnos ezek a fotók nem sokat mutatnak a tényleges felhasználói felületre való bepillantás tekintetében.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?