Érkezik a Music Frame, a zenélő képkeret a Samsungtól

A Samsung itthoni idő szerint ma hajnalban bejelentette a Music Frame-et, egy teljesen új termékcsoportot, ami lényegében egy kép – illetve képkeret – formájú hangsugárzókat tartalmaz és ami formavilágában a koreai gyártó egyik legérdekesebb termékéhez, a szintén képkeretet idéző The Frame tévéhez igazodik.

samsung music frame
Különböző képeket választhatunk hozzá.

A Samsung, a magát képkeretnek álcázó The Frame tévéjének sikerét meglovagolva leleplezte a hasonló koncepciót követő Music Frame vezeték nélküli hangszóróját. A tévétől eltérően ebben a termékben nincs kijelző, ehelyett az előlapi részébe papírra nyomott képeket kell tenniük a dekoráló kedvű vásárlóknak.

A prémium kategóriás kiegészítő bútorra állítva és falra szerelve is elhelyezhető, önmagában és párosával is használható, az utóbbi esetben sztereó hangzást kapnak a vevők. Összesen hat hangszóró található a Music Frame-ben, a magasak és a középek megszólaltatásáért felelős négy előrefelé, míg a két mélynyomó hátrafelé sugározza a hangot. A beállításakor a Music Frame képes felmérni a helyiség akusztikáját, az adatok alapján módosítja a működési paramétereit a jobb hangzás érdekében.


samsung music frame
Tényleg olyan, mint egy képkeret.

Samsung egyelőre nem árulta el a Music Frame piacra dobásának idejét és árát, viszont mi voltunk olyan szerencsések, hogy a CES-en megnézhettük a termék demonstrációját és az az igazság, hogy szerintünk meglepően jól szól.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?