Anyázni fognak a Google TV rendszert használó tévék tulajai!

Egy bazi nagy reklámfelület lesz a Google TV egész menürendszere. Imádni fogja, aki ilyen készüléket vett!

Google TV reklam

A Google TV okostévé rendszer sosem váltotta be a hozzáfűzött reményeket igazán. Átláthatatlan, lassú, erőforrásigényes. A fejlesztőt a jelek szerint a problémák és kritikák nem igazán érdeklik, hiszen a jelek szerint nem ezek megoldására koncentrál.


Google TV reklam
Bumm megjelent a reklám a háttérben. Nagy az öröm!

A Google ugyanis azzal van elfoglalva, hogy minél több pénzt kipréseljen a platformból. Eddig is voltak rajta reklámok, egészen pontosan támogatott/szponzorált tartalmak és appok, de most sikerült szintet lépni. Az amerikai felhasználók azzal szembesültek, hogy a bekapcsolást követően megjelent egy, a kezelőfelület teljes hátterét elfoglaló videós reklám, amit egyszerűen nem lehetett kilőni.

Google TV reklám
Nincsen Google TV reklám nélkül.

Ez pedig azért vicc, mert az emberek többek között pont a kéretlen hirdetések miatt hagyták ott a lineáris televíziózást, és fordultak az online tartalomszolgáltatások felé, aminek az okostévé rendszerek is a népszerűségüket köszönhetik. De hát a jelek szerint a reklámoktól nincs menekvés! Biztosak lehetünk benne, hogy ez a csodálatos funkció, azaz a háttérben futó kéretlen hirdetés előbb-utóbb minden Google TV platformra épülő televízión feltűnik majd, mindenki nagy örömére.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?