Asus Zenfone 11 Ultra: nem sok részlet maradt takarásban

Részletes specifikációkkal, és képekkel is megmutatja magát a Zenfone 11 Ultra, bár ez nem az Asus saját döntése miatt történt így. 

Az Asus telefonos felhozatalában kétféle szerepelő van, de az biztos, hogy a Zenfone és a ROG Phone sorozat is mindig hozta azt, ami a nevében van. Most pedig hamarosan itt az új Zenfone család, aminek nagyobb kijelzős változata a Zenfone 11 Ultra névre hallgat, amennyiben igaza van a Redditen Td3v1l-ként tevékenykedő felhasználónak. Az sem véletlen, hogy az első mondatban a ROG Phone-t is megemlítettük, mivel az Ultra a kiszivárgott renderek szerint dizájnját tekintve nagyon közel fog állni a ROG Phone 8 Pro-hoz.


Kép: GSMArena

Amennyiben tényleg így lesz, úgy elmondható, hogy az Asus új megközelítéssel próbálkozik, hiszen a Zenfone 11 Ultra esetében ez a lépés szélesebb közönséget célozhat meg a játékra szánt mobil stílusjegyeinek, és az ahhoz képest finomabb, a mainstream felé húzó elemek kombinálásával.

zenfone 11 ultra
Kép: GSMArena

A telefonról kiszivárgott információk a hardveres összetételre is kitérnek. amiből az derül ki, hogy ebben is sok hasonlóságot mutat a ROG Phone 8-cal, viszont a kijelzője 165 helyett 144 Hz-es frissítéssel dolgozik majd. A Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészletével lesz felszerelve, 16 GB LPDDR5X RAM-mal és 512 GB UFS 4.0 tárolóval. A készülék 6,78 hüvelykes AMOLED LTPO kijelzőt kap majd, 1 080 x 2400px felbontással és 32MP-es előlapi kamerával. A kiszivárgott specifikációk szerint a kameraegység is ugyanaz, mint játékos testvéréé, tehát egy 50MP-es IMX890-es főérzékelőből, egy 32MP-es teleobjektívből 3x-os optikai zoommal és egy 13MP-es ultraszéles lencséből áll.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?