Asus Zenfone 11 Ultra: nem voltak valótlanok a korábbi pletykák

Egy ideje tudni lehet, hogy érkezik a Zenfone 11 Ultra, és akadtak pletykák a hardveres ellátottságáról is, amik most megerősítést nyertek. 

Lehetett már hallani ezt-azt a Zenfone 11 Ultra alkatrészeiről, most pedig a Geekbench-ről érkezett megerősítés, hogy nem lőttek mellé az informátorok. Az eszköz a Qualcomm új Snapdragon 8 Gen 3 processzorával lesz felszerelve. Emellett 16 GB RAM-ot kap, bár lehetséges, hogy a megjelenéskor más változatok is elérhetőek lesznek. Ezek a kondíciók a jelenlegi zászlóshajó piacon elég általánosnak számítanak, így kíváncsian várjuk, hogy az Asus milyen plusz tudással kívánja felruházni a telefont, ami kiemeli a mezőnyből. A többi specifikációja közé tartozik a hármas kameraösszeállítás, amely 50 megapixeles fő (Sony IMX890 szenzor), 13 megapixeles ultraszéles és 32 megapixeles teleobjektív kamerából áll.


zenfone 11
Kép: Asus – a fotón a Zenfone 10 látható

A korábbi hírek szerint a Zenfone 11 Ultra egy masszív, 5500 mAh-s akkumulátort fog kapni, 65 W-os vezetékes HyperCharge és 15 W-os vezeték nélküli töltés támogatással. Emellett a felhasználók a jelenlegi tudás szerint 6,78 hüvelykes FHD+ AMOLED kijelzőn pörgethetik a TikTokot, 120 Hz-es frissítési frekvenciával. A gyártó egyelőre nem mondott semmit egy esetleges bemutatóról, de van rá esély, hogy az ebben a hónapban lévő MWC 2024-en (vagy annak időpontja környékén) tárja a közönség elé.

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?