Ha szerinted a holdra szállás ordas nagy kamu volt, akkor ez a film neked szól

Fly Me To The Moon címmel érkezik a mozikba Scarlett Johansson és Channing Tatum közös filmje, amelyben a NASA úgy dönt, leforgatja a holdra szállást, arra az esetre, ha az Apollo küldetéssorozat kudarcot vallana. 

A holdra szállást számtalan összeesküvés-elmélet övezi, melyek közül a legismertebb az a teória, miszerint az egész meg sem történt. Egyes feltételezések szerint az ikonikus felvételek egy titkos laboratóriumban készültek, Stanley Kubrick rendező segítségével. Nos, a Columbia Pictures és az Apple közelgő romantikus vígjátéka is ezt a hipotézist erősíti.


A Fly Me To The Moon (ami Frank Sinatra 1964-es dala után kapta a címét) a szépen becsomagolt holdra szállás kulisszái mögé vezeti a nézőt, amelyben PR-osok hada dolgozik az Apollo 11 küldetés imázsán. A történetben Scarlett Johansson egy Kelly Jones nevű szakértőt alakít, akit leszerződtet a NASA, hogy formálja a közvéleményt a közelgő misszió kapcsán, és még valamire: biztos, ami biztos forgasson filmet a holdra szállásról, arra az esetre, ha a misszió kudarcot vallana.

Channing Tatum a NASA egyik munkatársát, Cole Davist játssza, aki szintén nagy erőkkel dolgozik a küldetéssorozat sikerén. Bár a két főszereplő kezdetben nézeteltérések miatt feszül egymásnak, azzal valószínűleg nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, idővel románc lesz a viszályból.

A Fly Me To The Moon közel 55 évvel az Apollo–11 holdexpedíció után, július 14-én érkezik a tengerentúli mozikba, alább pedig már lecsekkolható az első előzetes is.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?