Kipróbálnád, milyen lenne, ha a telefonod összehajtható lenne? Megoldható!

A Try Galaxy rendszer segítségével a legmenőbb, összehajtható Samsung telefonokat is kipróbálhatjátok a saját telefonjaitokon az új mesterséges intelligencia alapú rendszerrel együtt.

A mobiltelefonos piac csúcsait egy jó ideje már az összehajtható készülékek jelentik. Nem mindenki tudja azonban megfizetni ezeket és akik meg tudják, azok sem biztosak mindig benne, hogy ki tudnák használni a készülékek funkcióit. Most viszont bárki könnyedén kipróbálhatja a dolgot, nem kell hozzá más csak két okostelefon, aminek még csak androidosnak sem kell lennie. A Samsung Try Galaxy programjának keretében bárki kipróbálhatja a hajtogatható Samsung okostelefonok okozta felhasználói élményt, de nem csak azt. És ehhez csak el kell látogatni a TryGalaxy oldalára és a telefonunkkal beolvasni egy QR-kódot.

hajtogatható TryGalaxy
Miután leolvastuk a QR-kódot, telepítsük az appot!

A Samsung Galaxy telefonok csúcskészülékein futó One UI 6.1-es verziójának csaknem minden újdonságát felfedezhetik. Úgy próbálhatják ki az alkalmazásokat és a különböző widgeteket, mintha egy Samsung Galaxy telefon kijelzőjén néznénk őket.


Olyan, mintha egy Z Foldunk lenne

A felhasználók a Try Galaxy segítségével megtapasztalhatják, hogyan is működnek a hajlítható készülékek. Két külön készülék egymáshoz csatlakoztatásával hozhatnak létre egy olyan képernyőfelületet, amely a Galaxy Z Fold5 robusztus, nagyképernyős formavilágát szemlélteti. A videóbemutatók segítségével megismerhetik a teljes, kihajtott képernyőn történő tartalomfogyasztást.

hajtogatható TryGalaxy
Ha pedig összepárosítunk két telefont, máris kipróbálhatjuk az összehajthatós élményt.

Felfedezhetik a Húzd és ejtsd funkcióban rejlő hatékonyságot, amely lehetővé teszi a gördülékeny multitaskingot a tartalmak képernyők közötti mozgatása során. A FlexCam funkciónak köszönhetően a hajtogatható telefonok kameráiban rejlő lehetőségeket fedezhetjük fel. Különböző kreatív szögekből örökíthetjük meg az igazán emlékezetes pillanatokat, továbbá a megnövelt fedlapi kijelzőnek köszönhetően rendkívül gyorsan készíthetünk szelfiket, és azonnal ellenőrizhetjük is a Galaxy Z Flip5 készüléken.

Bepillantás az összehajtható Galaxy ökoszisztémába

A felhasználók megismerhetik a Galaxy ökoszisztéma nyújtotta lehetőségeket, beleértve a közeli és távoli eszközök közötti Gyorsmegosztás funkciót. A Samsung Health alkalmazásban a párosított Galaxy Watch okosóráról származó adatok segítségével elemezhetik testösszetételüket, valamint elmerülhetnek a Galaxy eszközök által kínált egyéb izgalmas lehetőségekben, például a rendszerben, ami a legkülönfélébb okosotthon-eszközökkel kompatibilis, valamint a Samsung okos háztartási készülékeivel, okostévéivel és okosmonitoraival.

Intelligenssé varázsolhatjuk a telefonunkat

Végül, de messze nem utolsó sorban a frissített, One UI 6.1-es verzió legnagyobb újdonsága a mesterséges intelligencia és megérkezett a Try Galaxy rendszerébe és az eszköz- és felhőalapú AI ötvözésével új lehetőségeket teremt az AI mobilélmények terén. Kipróbálhatjuk így a Samsung olyan újdonságait, mint a Bekarikázással keresés a Google-lel, a Jegyzetsegéd, a Böngészési segéd, de igénybe vehetjük a mesterséges intelligenciát a fotóink szerkesztéséhez is. Így például a Generatív szerkesztéssel könnyedén átméretezhetjük, áthelyezhetjük vagy átrendezhetjük a fénykép tárgyát, hogy tökéletesítsük jól sikerült felvételeinket. A Szerkesztési javaslatokkal még gyorsabban és egyszerűbben dolgozhatjuk át az elkészült felvételeket. Lassított felvételekhez pedig nem kell új felvételt készítenünk, mivel az AI Lassított Felvétel (Instant slow-mo) funkció extra képkockákkal jeleníti meg az izgalmas pillanatokat.

Mit kell tennünk?

Mindehhez pedig csak annyit kell tennünk, hogy ellátogatunk a https://hu.trygalaxy.com/ oldalra és az ott található QR-kódot beolvastatjuk a telefonunkkal, amelyiken ki szeretnénk próbálni, hogy milyen lenne, ha egy pár napig Samsung csúcstelefon lenne.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?