Bemutatkozott a Canon PowerShot SX70 HS kamera

A Canon PowerShot SX70 HS nagy teljesítményű, klasszikus DSLR-ergonómiát kínáló ultra-zoom készülék, amely az elődnél nagyobb szabadságot biztosít.


Mobilis és könnyen használható

A kamera 65x-es átfogású zoomobjektívet használ, távoli jelenetek rögzítésére és makró-fotózásra egyaránt jól használható. A gépet 2,36 millió képpontos, elektronikus OLED keresővel szerelték, de egy 3 hüvelykes, kihajtható és elforgatható LCD kijelzőt is kapunk. A bemozdulásokat új optikai képstabilizátor felügyeli.

A fényképezőgép továbbfejlesztett 20,3 megapixeles, 1.2,3 hüvelykes CMOS-érzékelővel rendelkezik, amely nem csak nagy felbontású fotók, de UHD videók készítését is lehetővé teszi. A kilenc pontos AiAF automatikus élességállítás megkönnyíti a spontán pillanatok rögzítését. A készülékben DIGIC 8 processzor dolgozik, így a képfeldolgozás sebességére biztos nem lehet panasz. A felvételek az utólagos korrekció megkönnyítésére, RAW vagy kompakt RAW formátumban is menthetők.

A modell természetesen vezeték nélküli adatátvitelt is biztosít. A beépített WiFi modulnak köszönhetően a legjobbnak ítélt képek egyszerűen megoszthatók, de a megfelelő alkalmazás birtokában a gép távvezérlésére is lehetőséget kapunk. A micro-USB 2.0 és HDMI konnektorokkal ellátott Canon PowerShot SX70 HS fényképezőgép forgalmazása novemberben kezdődik, előre láthatóan 600 eurót kérnek majd érte.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?