Már itthon is kapható a Honor Watch Magic

A Honor Watch Magic a várakozásoknak megfelelően a Huawei Watch GT visszafogott változata lett, ami semmit von le az elegáns és sokoldalú készülék értékéből.

Az óra 316L minőségű rozsdamentes acélból készült, fekete és ezüst változatokban érhető el. A fekete verzió kicsit sportosabb, ezért szilikon pántot kapott, míg az elegánsabb megjelenésű ezüst óra szilikonnal bélelt, tehénbőr szíjjal büszkélkedhet. Természetesen a pántok igény szerint bármikor cserélhetők.


Az eszköz 1,2 hüvelykes AMOLED kijelzőt (390×390 képpont) visel, amely a kiváló fényerőnek hála, erős fényben is jól látható. Az egyedi lapkakészlet tökéletes egyensúlyban tartja a teljesítményt és energiafelhasználást, ezért a készülék akár hét teljes napig bírja egyetlen töltéssel. Az eszköz nem csupán a nyugodt hétköznapok során, hanem a pörgősebb programoknál is kiváló társ, számos tevékenység monitorozására képes.

A készülék az edzések alkalmával sem hagy cserben, pontosan képes követni és elemezni az elvégzett munkát, ráadásként a gyengébb teljesítményt is azonnal kiszúrja. Huszonnégy órában felügyeli a felhasználó szívritmusát és pulzusát (TruSeen 3.0), de az alvási szokások elemzésével az éjszakai pihenést is képes javítani. Az újdonság három nyomkövető rendszer (GPS, GLONASS, GALIEO) adatait használja a helymeghatározáshoz, így minden helyzetben pontos információval képes szolgálni. A Honor Watch Magic február első napjától vásárolható meg.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?