Ezekkel az őrült akciókkal most rengeteget spórolhat!

Összeszedtünk öt olyan ajánlatot, amelyekkel tényleg meg lehet takarítani egy rakat pénzt egy rövid akciós időszak erejéig. (Ez egy viszonylag új rovat nálunk, szóval még biztos alakulni fog, ha valakinek bármilyen észrevétele van, ne tartsa magában!).

Telefon

Samsung Galaxy A8: Az Emag most 80 000 forintért adja a Samsung középkategóriás telóját, amit 105 000 forintról áraztak le. Ennyi pénzért pedig ez a telefon bőven megéri, a tapasztalataink szerint átlagos, hézköznapi használatra tök jó, az OLED kijelzője pedig elsőrangú.Termék oldala az áruházban: ITT

TV

Thomson 40FD5406: Aki olcsó tévére vágyik pont most, az most tüzijátékrakétákat lőhet az égbe, hiszen az Alza most 95 000 helyett 85 000-ért kínálja ezt a modellt. Full HD televízióról van szó, amelyben van médialejátszó, lehet vele böngészni, és a netes alkalmazások (YouTube stb.) futtatására is lehetőséget ad.

Termék oldala az áruházban: ITT

Notebook

Acer Aspire 3: A Notebook.hu kitolta, általuk „brutálisnak” nevezett téli akcióját, amelynek keretei között árulják 125 000 helyett csupáncsak 100 000 forintért ezt a notit. 4 GB RAM van benne, 500 GB merevlemezzel, 15,4 inches kijelzővel, Intel Core i3 processzorral. Okés, ez nem egy atomgép, de átlagos hétköznapi használatra teljesen megfelel.

Termék oldala az áruházban: ITT

Mosógép

Bosch WAK24268BY: Az Euronics nem cicózott, és 10 százalékkal megvágta ennek a mosógépnek az árát. Így 125 000 forint helyett most már 112 500 forintért hazavihető ez a szabadonálló, 8 kg mosási kapacitású elöltöltős ketyere, aminek a centrifugája is rendben van a percenkénti 1200-as fordulattal.


Termék oldala az áruházban: ITT

Kenyérpirító

Grundig TA-7280 W: Mindenhol máshol bőven tízezer forint fölött van ez a kenyérpirító, de most az Edigital gondolt egy merészet, és betolta az árát a lélektani határ alá, így már 9990 forintért megvehető.


Termék oldala az áruházban: ITT

  • Dizájn
  • Képminőség
  • Teljesítmény
  • Akkumulátor
  • Kamerák
  • Extrák
  • Ár/érték arány
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.
További tesztek

Ezeket olvastad már?