Újabb kőkemény mobilt rakott össze a Blackview

Új strapabíró telefonnal jelentkezett a Blackview, amely a múltban több készülékkel is bővített a kategória kínálatát. Az újdonság az iparági szabványnak megfelelő védettség mellé, különböző extra szolgáltatásokat is kínál.


A BV9700 Pro elnevezésű telefon az elődök formanyelvét örökölte. A készülék IP68 és IP69K minősítéssel rendelkezik, így a szokásos elemi és mechanikai védelem mellett a hőség sem képes komolyabb kárt tenni az eszközben. A mobilt 5.85 hüvelykes (1080 x 2280 képpont) IPS kijelzővel szerelték. A szenzorszigeten 16 megapixeles (f/2.0) kamera kapott helyet, míg a hátoldalra 16+8 megapixeles (f/1.75+f/2.0) páros került. A készülékhez társítható, egy Sony IMX291 Starlight Night Vision Super Sensing szenzorral szerelt külső kamera, amely az éjszakai felvételek készítését könnyíti meg.

A telefon gyomrában, egy MediaTek Helio P70 lapka található, ami mellé 6 GB operatív memóriát és 128 GB belső tárhelyet csomagolt a gyártó. A készülékbe számos érzékelő került, így az nem csupán az általánosnak mondható pulzus és vérnyomás, hanem a hőmérséklet, légszennyezettség, páratartalom mérésére és gáz halmazállapotú vegyületek felderítésére is alkalmas. Az eszközt 4350 mAh kapacitású telep szolgálja ki, ami a vezetékes etetés mellett, Qi gyorstöltővel is formába hozható. A Blackview BV9700 Pro strapamobil forgalmazása április végén kezdődik, jelenleg az IndieGoGo kampányoldalon keresztül lehet előjegyeztetni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?