A pletykák bika hardverről, brutál kamerarendszerről és pazar kijelzőről szólnak

A Samsung augusztus végén mutatja be új csúcstelefonját a Note 10-et. Egyelőre még a gyártó által megerősített konkrét információkkal nem rendelkezünk, de pletyka már annyi van mint képernyőn a pixel.

Az például ezer százaléknak tűnik, hogy így fog kinézni a készülék,tehát középre kerül a kamerasziget, a képernyő “lelóg” majd oldalra. Négy változatban vásárolható majd meg (Note 10, Note 10e, Note 10 Pro, Note 10 5G).

A csúcsmodellbe kerülő Infinity OLED kijelző állítólag 6,75 inch képátlójú és 19:9 képarányú lesz, 1440 x 3040 képpontos (!!) felbontással, ami 499 ppi pixelsűrűséget jelent, ami egyszerűen letaglózó. Mint a 100 megapixeles felbontású kamera, amelyről szintén pletykáznak, és az 5x optikai zoomot kínáló teleobjektív kamera is marha jól hangzik. Ehhez viszont kegyetlenül erős hardver kell (a legújabb Qualcomm chipsetek támogatják ekkora felbontás kezelését), szóval e téren nem köthetnek kompromisszumot. Állítólag a termék Exynos 9820 CPU-val, 12 GB RAM-mal, és 1 TB tárhellyel érkezik, valamint támogatja majd az 5G technológia használatát. A hírek arról is szólnak, hogy a szelfikamerát a Note-ok mellé tradicionálisan járó speciális tollba építenék, ami szintén forradalmi megoldásnak tűnik.