Az Audio-Technica elsősorban a profi játékosoknak szánja a közelmúltban bemutatott G1 fejhallgatót, amely vezetékes és vezetékmentes változatban is megvásárolható.

Az Audio-Technica újdonsága teljesítmény és komfort tekintetében is a sokak által kedvelt, ATH-M50x jelzésű professzionális stúdió fejhallgatót idézi. A prémium anyagokból épített füles egészen könnyű és kellemesen párnázott, így hosszú távon is kényelmes viselet. A tiszta és dinamikus reprodukcióról 45 mm-es meghajtók gondoskodnak, amik teljes mértékben képesek kihasználni a dedikált hangkártyák biztosította extrákat. A hiper-cardioid mikrofon kevésbé érzékeny a környezeti zajokra, így tisztább kommunikációt biztosít, ráadásként eltávolítható, azaz a füles klasszikus sztereó eszközként is használható.

A vezetékes (ATH-G1) modell minden 3,5 mm-es konnektorral rendelkező platformmal kompatibilis a zsinórokon (Y típusú sztereó kábel is a csomag része) a vezérlést egyszerűsítő dedikált gombok találhatók. A vezeték nélküli (ATH-G1WL) modell alacsony késleltetésű, 2,4 GHz-es kapcsolaton keresztül kommunikál és virtuális térhatású hangot is biztosít. A fülkagylón a hangerő, némítás és a térhatású hangzásért felelős vezérlők vannak. Az akkumulátoros változat egyetlen töltéssel 15 órán keresztül használható, de töltés közben is tökéletesen működik.

Képek: Audio-Technica