Továbbra is bízik a kompakt kamerákban a Leica

A Leica V-Lux 5 fényképezőgép könnyen kezelhető és kompakt gép, amit a Panasonic FZ-1000 II piros pöttyös alternatívájának szántak.


A készüléket 20 megapixeles, 1 hüvelykes CMOS érzékelővel és 16x zoom objektívvel szerelték. Ez a kettős kategórián belül, még elégtelen fényviszonyok között is remek képminőséget biztosít. A géppel 12 kép/mp sebességű sorozatok és 4K felbontású videók készíthetők, egy kifejezetten gyors (0,1 mp) autófókuszt és optikai stabilizátort is kapunk. A kamerát nagy sebességű 0,39 hüvelykes OLED keresővel szerelték, a gombokat és tárcsákat úgy helyezték el, hogy azok kényelmesen kézre álljanak.

A Leica V-Lux 5 fényképezőgép számos kreatív felvételi módot kínál, míg a hátoldalon elforgatható érintőkijelző (3 hüvelyk/1,24 mp) segíti a munkát. Az eszköz WiFi, Bluetooth és NFC kompatibilis, képmegosztásra és továbbításra a Leica Fotos App alkalmazáson keresztül van lehetőség. Lokális adattárolásra SD, SDHC és SDXC memóriakártyák használhatók. Az energiaellátásról microUSB konnektoron keresztül tölthető 1200 mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik.

Képek: Leica

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezeket olvastad már?