Végre! Szeptemberben itt a 14 millió forintos iPhone 11 Space

Mi lehet jobb módja annak, hogy ennyi pénzt elköltsünk, mint űrbe kívánkozó iPhone 11 Space-be fektetni?

Létezik egy Caviar nevű cég, amelyiknek az a hobbija, hogy amúgy sem olcsó telefonokból még drágábbat készít, bár hozzá kell tenni, hogy ezt viszont elég jól csinálja. Elég csak az Apollo 11 ünnepre gondolni, ahol szintén az iPhone 11 volt az alap, csak éppen űrhajózásra aktualizálva. Nincs ez másként most sem, hiszen az iPhone 11 Space sorozat darabjai szintén ezen a vonalon mozognak. A legdrágább kivitel közel 14 millió forintba kerül, és joggal merül fel a kérdés, hogy vajon mégis mi az, amiért ennyit el lehet kérni? A Caviar válasza erre az, hogy gyémántok, rubintok, valódi űrhajódarabkák, illetve a holdkőzet, valamint a meteorit szekciók. Érdemes megnézni a filmecskét arról, hogy miről van szó.


Akinek viszont nincs ilyen sok pénze, az már egy szép állapotban lévő második generációs Toyota Prius áráért megkaphatja a Universe Edition kivitelt, mivel az „csupán” 7410 dollár, tehát nagyjából 2,1 millió forint. Ennél valamivel barátibb a Singularity, hiszen érte 5740 dollárt (1,6 millió forint), illetve 5290-ért (1,5 millió) a Soyuz, míg a legolcsóbb az Explorer, ami alig 1,3 millió forintnak megfelelő dollárért szerezhető majd be. Ebből is látható, hogy milyen könnyedén lehet az Apple amúgy sem túl olcsó telefonjaiból valóban drága, bár tényleg kreatív luxus eszközt faragni.

Képek: LetsGoDigital

Címkép: LetsGoDigital

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?