Az újdonságok a CANON Pixma TS termékvonal részeként érkeznek. A kifejezetten modern elvárásokhoz igazított eszközök a gyártó szerint korlátlan lehetőségeket kínálnak az otthoni felhasználóknak.

Canon Pixma nyomtatók

Az infók szerint a nyomtatókat néhány perc alatt üzemkész állapotba lehet hozni. A készülékek a Canon PRINT alkalmazáson keresztül társíthatók a hordozható eszközökhöz, így közvetlen hozzáférést kínálnak a közösségi médiához. Az újdonságok közös jellemzője a FINE nyomtatófejes technológia és ChromaLife100 tinták használata. A PIXMA TS3350 nyomtató különböző színekben kapható, kényelmesen használható többfunkciós készülék, egyszerűbb feladatokra és szegély nélküli fényképekhez. A beállításokat és üzemeltetést 1,5 hüvelykes LCD kijelző könnyíti meg. A készülék szkennert (600×1200 dpi) is tartalmaz és felhőmentésre is lehetőség van.

Kicsit komolyabb szerkezet a PIXMA TS5350 3in1 nyomtató, amit a gyártó elsősorban a kreatív felhasználóknak szánt. A készüléket kétutas papíradagolóval szerelték, támogatja a kétoldalas nyomatokat, LED állapotjelzővel és 1,44 hüvelykes OLED kijelzővel rendelkezik. Természetesen itt is van egy 1200×2400 dpi felbontású lapolvasó. Újabb szintet lép, aki a PIXMA TS6350 aszimmetrikusan kialakított három-az-egyben készüléket választja. Az alapvető funkciók a kisebb modellt idézik, azonban ezúttal már öt színenként cserélhető patron van, valamint XL méretű tartályok is használhatók.

A Canon PIXMA TS8350 a termékvonal zászlóshajója, amely akár profi nyomatok előállítására is alkalmas. A készülék hat, színenként cserélhető patront kezel, kompatibilis az XL méretű tartályokkal, különböző automatikus (kimeneti tálca bővítés, duplex nyomtatás) funkciókat kínál, s ami a legfontosabb, a körömmatricától a lemezekig bármilyen hordozóra képes dolgozni. A nyomtatón 4.3 hüvelykes OLED kijelző kapott helyet, van WiFi csatlakozás, ezen felül pedig közvetlen kezeli a memóriakártyákat is.

Képek: Canon