Sosem látott, hangprojektoros monitort mutat be a Philips!

A Philips az idei Gamescom rendezvényen mutatta be a Momentum szériát erősítő modelleket, amelyek közül a legnagyobb nem csupán méretével, hanem az extraként kínált hangrendszerrel is kilóg a sorból.

Az Adaptive-Sync eljárással felvértezett, UltraClear 4K felbontást kínáló és VR Ready monitorok megkapták a gyártó Ambiglow szolgáltatását, amely igény esetén pazar fényjátékkal szórakoztatja a felhasználókat. A legkisebb készülék (278M1R) 27 hüvelykes, 60 Hz képfrissítést kínáló modell, amit két darab 5W teljesítményű hangszóróval szereltek. A monitorra HDMI 2.0 és USB konnektorok, valamint egyetlen DisplayPort 1.4 csatlakozó került. A kijelző dönthető és magasságában is állítható, azonban oldalirányú mozgatásra a talp kialakításából fakadóan nincs lehetőség.


Philips Momentum monitor

A sorban következő készülék (328M1R) 32 hüvelykes, megduplázott (120 Hz) képfrissítési értéket kínál és visszafogott késleltetéssel (4 ms) dolgozik. Ez a monitor már HDR600 tanúsítvánnyal rendelkezik, ezúttal is adottak a beépített hangszórók, ugyanakkor a csatlakoztathatóság tekintetében már nagyobb játékteret kapunk. A három darab HDMI 2.0, DisplayPort 1.4 és négy USB konnektor számos lehetőséget biztosít a leendő felhasználóknak. A talp kialakítása ugyanaz, mint a kisebb tesó esetében.

Végezetül a vessünk néhány pillantást a legnagyobb Momentum modellre. Az (558M1RY) 55 hüvelykes készülék már a kisebb tévékkel egyenértékű hasznos felületet kínál, 120Hz frissítési frekvenciával és HDR1000 tanúsítvánnyal rendelkezik. Természetesen ez a monitor is alacsony késleltetéssel dolgozik, ezért ideális konzolos megjelenítő lehet. A csatlakozókat három HDMI 2.0, egy DisplayPort 1.4 konnektor és négy USB port képviseli, utóbbiak közül kettő az eszközök gyorsabb töltését is támogatja. A 4K panel alatt a Philips, valamint a Bowers&Wilkins együttműködésének gyümölcse kapott helyet. A Tru Sound hangrendszer három választható hangmódot kínál, így mindenki belőheti a számára megfelelő hangzást. Az infók szerint a Philips új Momentum modelljei 2020 első negyedévében kerülnek forgalomba.

Képek: Philips, TFT Central

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezeket olvastad már?