A Microsoft a Galaxy Note 10 javára gáncsolná el az Apple-t

Érdekes húzással él a Microsoft, amikor arra biztatja a felhasználókat, hogy adják le az iPhone-jukat, és vegyenek Galaxy Note 10-et. 

Nem szokatlan jelenség a piacon, hogy egyik gyártó furán piszkálja a másikat, és nincs ez másként a Microsoft és Apple viszonylatban sem. Míg nem is olyan régen reklámban ekézték a MacBookot, most az iPhone-nal mennek szembe, igaz, nem reklámban, hanem a boltokban. Most éppen az történik, hogy egész komoly pénzekért számolják be a vevők iPhone-jait, amennyiben Samsung Galaxy Note 10-et vagy Note 10 Plust vásárolnának valamelyik Microsoft Store-ban. Akár 650 dollárt (185.000 forint) is érhet egy-egy almás mobil, de a tényleges összeg értelemszerűen nagyban függ attól, hogy konkrétan melyik típust kívánja a vevő becserélni.


Kép: Wccftech

650 dollárig akkor számolnak be, ha az X-sorozat valamely tagjával tér be a felhasználó a boltba, tehát iPhone X, XR, XS, XS Max jöhet szóba, de egy iPhone 8 is megérhet 450 dollárt a redmondi cég szerint. Az ajánlat szeptember 22-ig tart, és felmerülhet a kérdés, hogy mi a jó ebben a Microsoftnak? Leginkább az, hogy Androidon alapból ott vannak általában a Microsoft alkalmazásai és ezek szerint a cégnek bőven megér ennyit, hogy Apple tulajdonosokat térítsenek át a másik oldalra. Ismerve a cupertinoi bemutatót, lehet, hogy ez nem is lesz olyan nehéz nekik, hiszen a fél világ azon nevet, hogy innovatívnak szánt megoldásaik már megint nem sikerültek annyira innovatívra.

Címkép: Revenues & Profits 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?