Hogyan kerül Jézus a negyvenmilliós iPhone 11 hátára?

Talán még a bébi Jézus sem indokolja, hogy 39 millióba kerüljön az aranyozott iPhone 11. 

Létezik a Caviar nevű orosz cég, akiknek az egyik legfőbb erősségük, hogy hétköznapi okostelefonokból luxuskivitelt varázsolnak. Az, hogy ezek a modellek mennyire sikerülnek ízlésesen, már véleményes, de ebben a szegmensben az anyagi lehetőségek és az ízlés nem mindig találkoznak. Ebbe a halmazba tartozik a Credo Christmas Star Diamond iPhone 11 is, melyet 129.000 dollárért, tehát közel 39 millió forintért vesztegetnek.


Kép: Caviar

Igaz, a Caviar ideológiát is gyártott az ár mögé, tehát leginkább annak köszönhető a drágaság, hogy középen ott egy csinos kis gyémánt, mely glóriájával beteríti a környéket. A cég szerint egyébként ez a gyémánt jelképezi Betlehem csillagát, mely beragyogja a kis Jézusnak örvendező Máriát és Józsefet. A Caviar szerint a méregdrága iPhone 11 kellően kifejezi a tiszteletet a karácsony szent ünnepe iránt.

Kép: Caviar

Gyorsan tegyük hozzá, hogy a 129.000 dollárnál drágább kivitel is van, mivel 140.000 dollárért iPhone 11 Pro Max-t kapunk. Akinek az említett összegek túl drágák, de mégis igényt tart arra, hogy Jézusék legyen a hátlapon, kisebb pénzért megkaphatja. Gyémánt nélkül ugyanis már 6.000 dollárért miénk lehet a hátlapba oltott szentélet, igaz, ekkor le kell mondani a gyémántról. Kilencezerért pedig mindezt ezüstből mondhatjuk magunkénak, igaz, Betlehem csillagáról ekkor is le kell mondanunk, de valamit valamiért.

Címkép: Caviar

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?