Jön az elforgatható tévé a mobilos tartalmakhoz – ez a Samsung The Sero

Az egyedülálló televíziót egy motor forgatja el 90 fokkal, hogy tökéletesen jelenjenek meg az álló appok is a Samsung The Sero tévén. 

Jó ideje már megoldották, hogy a telefon képernyőjét vezeték nélküli úton lehessen tükrözni egy televízión. Azonban az is igaz, hogy jó néhány olyan alkalmazás van, ami csak állítva használható. Ezek pedig iszonyú bénán néznek ki egy 16:9 képarányú, azaz fektetett tévén. Ilyenkor ugyanis a középső keskeny sávban látszik a kép, két oldalt pedig nincs semmi.


A Samsungnál úgy döntöttek, hogy ez nem mehet tovább! Kifejlesztettek egy olyan tévét, amelynek állványa rendelkezik egy beépített motorral, amely képes a képernyő 90 fokban történő elforgatására. Ezt követően pedig már az állított alkalmazások is a lehető legjobb minőségben jelennek meg a The Sero nevű készüléken.

Jöhet hozzánk is!

Maga a készülék egyébként ma már a kisebbek közé tartozik, hiszen 43 inches LED LCD panellel látták el. A már említett állványban jutott hely egy 4.1 csatornás, integrált mélysugárzós hangrendszernek, ami biztos a megszokottnál jóval tigrisebb megszólalást produkál. Azt még nem tudjuk, hogy a Samsung ezt a spéci tévét is elhozza-e hazánkba, de mivel árulnak itthon is különleges modelleket, például a The Frame-t, így erre is látunk esélyt.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?