Akár 2021-ig is zárva maradhatnak az Apple boltjai

Az Apple továbbra is otthoni munkavégzésre biztatja a dolgozóit, és ez így fog maradni még egy darabig. 

Ahogy a koronavírus begyűrűzött az egyes országokba, mindenütt igyekeztek áttérni az otthonról történő munkavégzésre, már amennyiben erre lehetőség volt. Aztán ahogy enyhült a helyzet, újra elkezdtek az emberek munkahelyre járni, aminek meg is lett a következménye. A járvány újra erőre kapott, és hirtelen megint a magasba kúsztak a számok. Így volt ez az Apple esetében is, ahol gyorsan bezárták a boltokat, a jelenlegi információk szerint pedig mindez akár tartós állapotként jelentkezhet. Az almás céget ismerők szerint ahogy nő a fertőzések és halálesetek száma az Egyesült Államokban, úgy lesz mind valószínűbb, hogy idén már nem nyitnak ki a nagyvállalat boltjai.


Kép: The Mercury News

A óriáscég idén kénytelen volt az egyébként mindig nagyon várt World Developers Conference-t is online tartani, és bár májusban néhány boltját már kinyitotta, nemrégiben ismét mindre lakatot tett. Az Apple – ahogy sok más vállalat is – márciusban arra kérte alkalmazottait, hogy ne utazzanak külföldre, bár ez inkább tiltás volt, mint kérés. Mivel a tengerentúlon elég komoly méreteket öltött a járvány terjedése, így várható, hogy egy darabig még zárva marad minden. Ettől függetlenül a vásárlás az interneten keresztül továbbra is megoldható, amennyiben valaki éppen most kapna kedvet egy új iPhone-ra, vagy valamire szüksége lenne a meglévőhöz.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?