feltekerhető tv

Az LG RX OLED feltekerhető tv tényleg megváltoztathat mindent, de ennek egyelőre azért ára van.

Amikor az LG 2019-ben bemutatta az első feltekerhető tv készüléket az egész világ felhördült. Még soha nem láttunk olyat korábban, hogy egy televízió kibukkanjon egy dobozból, és teljesen automatikusan kigöngyölje magát, majd a dolga végeztével visszabújjon kuckójába.

Feltekerhető tv

Azóta várjuk, hogy elérhető legyen ez a készülék és technológia, amely túlzás nélkül forradalmasíthatja a tévés, sőt a komplett megjelenítő iparágat. Most viszont, a tervezetthez képest némi csúszással ugyan, de az LG bejelentette, hogy csatába küldi ilyen készülékeit. Az RX nevű, 65 inches képátlójú, 4K felbontású televízió természetesen a saját fejlesztésű OLED képalkotási eljárásra épül. Azaz képes a hibátlan fekete, és a végtelen valós kontraszt megteremtésére, a színei ragyogóak, a mozgásmegjelenítés és a betekintési szög pedig hibátlan.

Feltekerhető tv
Az LG RX feltekerhető tv doboza tartalmaz egy nagy teljesítményű hangrendszert is, és a termék akár egy szimpla otthoni hangeszközként is használható. Tényleg oda vagyunk ezért a készülékért, de az árát látva megállt bennünk az ütő. 60 000 eurót, azaz 21,5 millió forintot kérnek el érte. Persze gazdag emberek mindig voltak és lesznek, de szomorúan konstatáltuk, hogy még egy darabig nem lesz ilyen cucc a nappaliban. Azért reméljük, hogy idővel bebucskázik az ilyen megjelenítőt tartalmazó termékek ára valamilyen emberibb szintre. Tényleg jó lenne, ha elterjedne ez a kialakítás, de ennyi pénzért sosem lesz tömegcikk.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!