Máris csökkent a Microsoft Surface Duo extrém magas vételára

1199 dollárra mérsékelte a Surface Duo árát a Microsoft, persze még ez is elképesztően sok egy hibákkal teli mobilért. 

A Google Pixel 5, a Samsung Galaxy S20 FE és a OnePlus 8T mind azt jelzik, hogy az emberek többségénél kezd betelni a pohár, és nem akarnak 1-2 évi használatra 1200, 1400 eurót fizetni egy okostelefonért, ami ráadásul nem is hibátlan. A Microsoft az innovatív és formabontó, de hibáktól hemzsegő (gyenge szoftver, üzemidő, hangszóró és kamera) Surface Duo kapcsán két szék közül pedig lehet, hogy megint a padlón köt ki.


Azt már a szakértők az elején is hangsúlyozták, hogy mondjuk 700 dollárért még sikeres is lehetne a hibái ellenére a Surface Duo, de 1399 dollárért biztosan nem lesz sláger. A jelek szerint a Microsoft is érzi ezt, és már csökkentette is a 128 és a 256 GB-os modellek vételárát 1199 és 1299 dollárra. Ez sem kevés, Európában pedig nyugodtan kezelhetjük ezt eurós árként – feltéve, hogy kapható lesz hivatalosan errefelé a Surface Duo. Az utóbbi hónapok trendjei alapján azonban 2021 slágerét a prémium középkategória jelenti majd, a 600-800 dolláros ársávban.

Fotó: XDA

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?