A feltekerhető TV után jöhet a feltekerhető telefon

Már a kétképernyős Winggel is nagyot újított az LG, és most nagyon úgy tűnik, hogy egy újabb üdvöskével készül a közeljövőben, ugyanis az LG Rollable széria mobilfronton is megjelenik. 

Az LG az extrém és formabontó Explorer névre keresztelt projekten dolgozik, ahol az innovációt jelölték meg elsődleges szempontként. A projekt mögött lévő eszme és gondolat viszonylag egyszerű: az LG ki szeretne tűnni a fakóvá és egysíkúvá vált mobilpiacon, így ennek a termékcsaládnak a tagjai csakis olyan készülékek lehetnek, amelyek valamilyen szempontból újítást képviselnek a saját közegükön belül.


Már a Winget bemutató sajtótájékoztatóan is érkeztek utalások egy olyan telefonra, amely a Winghez hasonlóan kitűnik majd a szürkeségből, és ez egyelőre úgy tűnik, hogy egy feltekerhető mobil formájában fog megvalósulni.

LG Rollable
Az LG feltekerhető TV-je Forrás: Archi Panic

Bár egyelőre még csak suttogó hangok vannak a projekt körül, úgy tudni, hogy a feltekerhető OLED kijelzővel ellátott készüléket LG Rollable néven fogják szabadalmaztatni. A készülék rafinériája, hogy a mobil alapállapotában normális méretű, ám mindkét oldalán kitekerhető, így akár méretének kétszeresére is növelhető.

Bár egyelőre mindez még csak pletyka szinten mozog, így sokkal többet nem tudni az LG legújabb szuperkészülékéről, ám egyes híresztelések szerint akár már jövő márciusban is érkezhet a feltekerhető csúcstelefon.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?