Csak úgy záporoznak az új filmek a Netflixre

2021-ben minden héten legalább egy új filmet ad majd ki a Netflix. 

Izgalmas év elé néznek a Netflix előfizetői. A streamingszolgáltatás azt ígéri, hogy 2021-ben minden héten legalább egy új filmet ad majd ki. Ha más nem is, ez talán indokolja majd a legutóbbi áremelést.


A jó hír az, hogy nem akármilyen filmekről van szó. Olyan főszereplőkkel készült alkotások jönnek, mint például Leonardo DiCaprio, Dwayne “The Rock” Johnson, Sandra Bullock, Jennifer Garner, Jake Gyllenhaal vagy Ryan Reynolds. 2021-re összesen úgy 70 új filmmel készülnek.

Azt korai megjósolni, hogy az új filmek és az áremelés együttesen milyen hatással lesznek a Netflix előfizetői táborára. Ahogy azt is korai megjósolni, hogy mi lesz a streamingpiaccal. A szektor elég töredezett, dugig van szereplőkkel, és már a Sony is beszállt. Feltehetően a legtöbb ember még ha le is mondja a tévés előfizetését, akkor sem fog mindre előfizetni (Apple TV+, Disney+, Roku, HBO Go, stb…), márpedig enélkül sok mindenről lemaradhat…

[sc name=”facebook” ]

Fotó: NME, What’s on Netflix

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?