Megdöbbentően olcsó lesz a Xiaomi Mi TV Q1 csúcstévé! – Durvul az árháború?

Nagyon szexi áron érkezik a Xiaomi Mi TV Q1 QLED televízió, amely Android TV-re épül, és ultravékony kávákat kapott.

Minden jel arra utal, hogy a telefonos szektor meghódítása után a Xiaomi a tévés piacot is kinézte magának. A kínai vállalat bejelentette, hogy egy új csúcsmodellel lép színre, a Xiaomi Mi TV Q1 75 hüvelykes változatának személyében, amelyet igen agresszív árpolitikával támogatnak meg.


A márciusban érkező készülék ugyanis csupán 1000 eurós, azaz olyan 360 000 forintos áron már előrendelhető. És, ha azt nézzük, hogy egy hatalmas, QLED panelre épülő, 4K felbontású, HDR támogatású tévéről van szó, akkor ez bizony igen alacsony összeg. A maximális képfrissítési ráta 120 hertz, a gamer funkciók és a HDMI 2.1 csatik sem hiányoznak. 30 wattos, mélynyomóval kiegészített hangrendszert pakoltak bele, a kávákat pedig ultravékonyra farigcsálták. A modell Android TV okostévé rendszerrel rendelkezik, amelynek friss verziója épp mostanában fog befutni hozzánk is.

Bizony bárhogy nézzük, papíron legalábbis alaposan feladta a leckét a vetélytársaknak a Xiaomi. Azt ugyan nem tudjuk, hogy milyen lesz a kép minősége, de a specifikációk alapján nem lesz rossz, ezeket az alapokat már csak elbarmolni lehet. Reméljük, hogy ez a tv befut valamikor Magyarországra is, és kipróbálhatjuk, hogy mit tud.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?