Ha az információk valósak, akkor a Redmi K40 Pro tarolni fog. Jó hardver, remek kijelzővel, elérhető áron? Ez gyilkos kombó.

Egy ideje már pletykáznak arról, hogy a Xiaomi színre lép a Redmi K40 Pro telefonnal, és mostanra ki is derültek a specifikációk, bár igaz, ezeket a cég hivatalosan nem erősítette meg. A screenshotok alapján elég szuper mobil lesz, hiszen 12 GB RAM-ot és 8 magos Snapdragon 888 chipsetet kapott, szóval a teljesítménnyel tuti nem lesz gond.

Redmi K40 Pro
És valószínűleg a képminőséggel sem, hiszen 6,81 inches, 3200 x 1440 képpont felbontású OLED kijelzővel látták el, amelynek maximális képfrissítési rátája 120 Hz, és amely támogatja a HDR kontentek megjelenítését. Az energiaellátás terén is rendben lesznek a dolgok, köszönhetően az 5000 mAh kapacitású akksinak. A 108 megapixeles főkamera mellett pakoltak rá egy-egy 13, 5 és 2 megapixeles egységet is. Ez utóbbiak feladata nem világos, de mi ultraszéles látószögű, makró és mélységélesség adatokat gyűjtő egységekre tippelünk. Mindenesetre az nagyon úgy fest, hogy a sokoldalú képalkotási lehetőségekre nem nagyon lehet panasz.

Szóval mindent összevetve eléggé tigrisnek tűnik a Xiaomi Redmi K40, és a jelenlegi infók szerint az ára is eléggé bombázó lesz. 3000 kínai jüanért (~135 000 forint) kezdik meg a forgalmazását, ami a tudásához képest pazar összeg. Ha tényleg ennyibe fog kerülni, akkor ez a telefon tarolhat.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!