Nagyon kevés fogyott eddig a nagy dérrel-dúrral beharangozott készülékből. A feltekerhető tv drága, és sokak szerint nem megbízható

Az LG két éve mutatta be először óriási felhajtás közepette a világ első feltekerhető OLED tévéjét. A készülék egy nagy, hangrendszerként is funkcionáló dobozból kunkorodik elő piszok látványosan, úgyhogy akkoriban tényleg róla szóltak a hírek, és ezzel volt tele a sajtó.

FELTEKERHETŐ TV
Azonban a vártnál jóval később, csak tavaly ősszel kerültek a boltokba az első példányok. És bár mind a mai napig egy technológiai bravúrról van szó, a jelek szerint az emberek nem lelkesednek a készülékért. A Korea JoongAnd Dialy nevű magazin értesülései szerint eddig mindössze 10 darabot tudtak belőle eladni, ami bárhogy nézzük, rémesen alacsony szám. Ennek oka egyrészt a magas, 86 000 dolláros, azaz 26,5 millió forintos ár, bár gazdag emberek mindig voltak, és ennél lényegesen nagyobb hülyeségekre is vidáman pengetik ki ennek többszöröség. Azonban a hírek szerint sokan egyszerűen nem bíznak az eljárás tartósságában, és az LG legnagyobb feladata a jelek szerint az lenne, hogy ennek ellenkezőjéről meggyőzze a potenciális vásárlókat.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!