Goldphone: végre itt az egy kiló aranyból készült telefont

Ha megvan a ház, autó, szerelem, motor, motorcsónak, repülő, akkor az a minimum, hogy legyen mellé 1 kilónyi aranyból készült telefon is, aminek az a neve, hogy Goldphone. 

Rutinosabbak már megszokhatták, hogyha hétköznapi használatban lévő eszközök luxuskiviteleiről van szó, akkor jellemzően a Caviar neve bukkan fel. A cég termékei a legtöbb esetben legkevésbé sem nevezhetők szolidan elegánsnak, általában egyértelműen a villantás a lényegük. Nem azt mondjuk, hogy ízléstelen, amiket készítenek, mert az esetek nagy százalékában valóban a luxust sugározzák, de akad, amikor egyértelműen a polgárpukkasztás a cél. A Goldphone esetében viszont vegyesek az érzések, hiszen az egykilós aranytömbbe integrált telefon egyszerre elegáns és túlzás.


A Goldphone két típussal rendelhető, így az egyik az iPhone 12 Pro, a másik a Samsung Galaxy S21 Ultra. Így a 999.9-es tisztaságú, 24 karátos aranyba ágyazott telefonok nagyjából 160.000 dollárért érhetők el. Ez alulról súrolja az 50 millió forintos árat, de még mindig semmi ahhoz a PlayStation 5-höz képest, ami az első hírek szerint félmilliárd forintnyi külföldi fizetőeszközbe kerül(t). Persze mint a drágább Caviar projektek esetében, most is a különlegesség érzetét kölcsönözheti a tulajdonosoknak, hogy a készülékükből alig van hasonló. Ebben az esetben a világon összesen hét darabról beszélünk. De ez sem magyarázza meg, hogy ki fog egy kilónyi aranyat a kezében szorongatni bárhol is csak azért, hogy lássák, fut a szekér.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?