Újabb banki alkalmazással bővült a Huawei AppGallery

Március 1-től a Huawei AppGallery-ben is elérhető a Budapest Bank magyarországi ügyfelei számára készített mobilalkalmazása, a Budapest Bank Mobil App. 

A Budapest Bank Mobil App egyelőre csökkentett funkcionalitással érhető el, jelenleg a mobilfizetés, a QR kódos belépés, valamint a mobiltelefonos (push) jóváhagyás ugyanis nem használható az allkalmazásban. „Nagy öröm számunkra, hogy egyre több hazai pénzintézet alkalmazása érhető el az AppGallery- ben, amivel sok százezer ügyfél tudja kényelmesen, biztonságosan intézni a pénzügyeit. A Budapest Bank Mobil Appal együtt így már hat Magyarországon szolgáltató bank alkalmazása tölthető le közvetlenül az AppGallery-ből. Gőzerővel dolgozunk azon, hogy ez a szám már a közeljövőben továbbiakkal növekedhessen” – mondta Nagy Ivett, a Huawei Technologies Hungary Fogyasztói Üzletágának marketing igazgatója.


A Budapest Bank Mobil App mellett számos hazai és nemzetközi pénzintézet
applikációja is letölthető már közvetlenül a Huawei alkalmazásáruházából. Ugyanakkor nemcsak a pénzügyi appok terén bővül az alkalmazás áruház, de folyamatosan jelennek meg rajta a népszerű hazai és nemzetközi applikációk, jelenleg 260 magyar fejlesztésű app érhető el az áruházban. A hazai AppGallery-felhasználók aktivitása kiemelkedő, a felhasználók számát tekintve Európa Top 10 országa között volt Magyarország tavaly. Az AppGallery továbbra is a világ három legnépszerűbb alkalmazásáruházainak egyike, világszerte 530 millió havi aktív felhasználóval.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?