Nagyon prémium lett a Lenovo új táblagépe

90 Hz-es OLED-kijelzőt és Snapdragon 870 chipet kapott a Xiaoxin Pad Pro 2021, amelyet a nemzetközi piacon persze más néven tehet elérhetővé a Lenovo. 

A Lenovo legújabb táblagépét Yoga Tab 13 néven vártuk, végül Xiaoxin Pad Pro 2021-re keresztelték. A szakértők szerint ez azonban csak a kínai név, a nemzetközi piacon majd Yoga Tab 13 néven forgalmazzák az eszközt.


A teljes specifikációs listát még nem hozták nyilvánosságra, de azt elárulták, hogy Qualcomm Snapdragon 870 chipre épít a tablet, ami a Snapdragon 865 Plus átcímkézett változata.

A kijelző méretére nem derült fény, de azt elárulta a gyártó, hogy OLED-panellel van dolgunk, ami 90 Hz-es képfrissítésre képes. 2560 x 1600-as felbontású, 600 nit fényerejű a képernyő, ami támogatja a Dolby Vision-t, kapott TÜV- és HDR 10-minősítést is. A tervek szerint hamarosan a többi részletet is nyilvánosságra hozzák.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: Lenovo

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?