Xboxos csukákat dobhat piacra az Adidas

A PS5 témájú Nike cipő mellé hamarosan egy Adidas Xbox cipő is jöhet, sőt nem is egy, hanem egy komplett széria. 

Április végén derült ki, hogy a PlayStation 5-höz is készül cipő, ami a kosárlabdázó Paul George és a Nike közreműködésével valósul meg, az előző generációs, PlayStation 4-es témájú lábbelihez hasonlóan. A Complex nevű portál állítása szerint azonban nemcsak hivatalos PS5-ös cipőkre, de Xboxos Adidas csukákra is lehet majd számítani a közeljövőben, és bár a hírt egyik fél sem erősítette meg, annyi konkrétumot közölt a portál, hogy nagyon meglepődnénk, ha mégsem valósulna meg a projekt.


Az oldal információ szerint az első modell már júniusban piacra kerülhet (feltehetően a június 12-15. között tartandó Electronic Entertainment Expo-ra), októberben és novemberben pedig több új cipő is érkezne, amelyeket még több követne 2022-ben. Az első körben érkező darab egy Forum Tech Boost modell lesz, amely a koncepcióképe alapján fekete színt és az oldalán egy fehér Xbox logót, illetve az Xbox Series X-hez tetejére hajazó zöld lyukacsos dizájnfestést kap. Az Adidas Xbox cipők mindegyike fekete-zöld Xbox logóval ellátott dobozban érkeznek.

adidas xbox
Fotó: Complex

Arról egyelőre nincs információ, hogy milyen árcédulát kapnak majd a csukák, de ha a Nike és az Adidas korábbi együttműködéseiből indulunk ki (például a betépett Törcsis sportcipő), akkor körülbelül 30-40 ezer forinttal kell majd számolnunk.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?